Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Media şi entertainment |
|

Enel aduce energie participanților la Electric Castle

Enel România susține ediția de anul acesta a festivalului de muzică Electric Castle, care va avea loc în perioada 14 -17 iulie. Participanții la festival vor putea să își reîncarce telefoanele mobile, pe parcursul întregii perioade, la Enel VTree și să rămână astfel în contact cu prietenii lor pentru a împărtăși momente din festival.
 aboneaza-te
enelvtree

Enel se bucură să aducă energie participanților din întreaga țară la Electric Castle, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului. Vom aduce VTree, o instalație inovatoare, care îi va scuti pe oameni de grija de a rămâne fără baterie la telefonul mobil în timpul festivalului“, a declarat Michele Grassi, directorul general Enel Energie.

VTree este o instalație solară cu până la 12 prize pentru încărcarea telefoanelor mobile și tabletelor, pe parcursul zilei, în timp ce noaptea, o baterie continuă să furnizeze energie electrică pentru încărcare și transformă Enel VTree într-un punct de întâlnire cu led-uri multicolore. Participanții la festival vor putea să comunice cu prietenii, să fotografieze și să dea share imaginilor și filmulețelor ce surprind momente preferate din festival, fără a avea grija descărcării bateriei de telefon.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii