FacebookTwitterLinkedIn

Endava și Trinity Mirror au lucrat împreună timp de 18 luni la tehnologia din spatele noilor website-uri ale grupului media. Ca urmare a schimbării complete a sistemelor editoriale, de publicitate, vânzări și producție ale Trinity Mirror prin trecerea la o singură platformă, bazată pe tehnologia Mediaspectrum, Endava a fost contractată pentru a furniza în continuare servicii IT de suport care să permită utilizatorilor Trinity Mirror să beneficieze de toate capabilitățile noii platforme.

În cadrul acestui contract, în valoare de 5 milioane de lire sterline pe an, Endava oferă servicii de suport 24×7, respectiv suport local pentru aproximativ 5.000 de utilizatori ai Trinity Mirror, servicii de management al aplicațiilor software și al infrastructurii IT, servicii de dezvoltare software pentru platforme digitale și servicii de testare software.

În România, Endava are în sediile din Cluj-Napoca, Iași și București peste 1.100 de angajați care sunt implicați în proiecte de dezvoltare software și suport IT pentru clienți din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurări, plăți electronice, retail, telecomunicații, media și publishing. Compania este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT din România, cele mai căutate profile fiind cele de developeri Java, .NET și mobile, software testeri, ingineri suport, arhitecți software, business analiști sau project manageri.