Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Endava se mută din AFI Park în AFI Park

AFI_Park_2.jpg
AFI Europe România a semnat primul contract de închiriere din acest an, pentru 40% din suprafața închiriabilă totală din clădirea de birouri AFI Park 3, cu compania britanică de IT Endava România.   Compania ocupă deja două etaje în AFI Park 1, dar în decembrie acest an se va muta în patru etaje din AFI Park 3.

Contractul include închirierea a patru etaje din cea de-a treia clădire din cadrul proiectului de birouri AFI Park, cu posibilitatea de extindere către alte spații, potrivit planurilor de dezvoltare ale Endava.

“Endava este unul dintre principalii noştri parteneri strategici pe termen lung și suntem încântați că AFI Park reușește să răspundă cerinţelor planurilor de afaceri ale companiei, oferind spațiul potrivit din punct de vedere al specificaților tehnice și al nevoilor de dezvoltare, precum și la termenele de livrare solicitate. Rezultatele pe care le avem în ceea ce priveşte închirierile, respectiv AFI Park 1, închiriat în proporție de 100%, AFI Park 2, cu 96% din spații închiriate și recentul contract de pre-închiriere pentru AFI Park 3 semnat cu Endava ne motivează să demarăm în primul trimestru al acestui an construcția a 27.000 de metri pătrați adiționali de suprafață închiriabilă în AFI Park 4 și AFI Park 5”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

În februarie anul trecut, Endava își extindea spațiul din AFI Park 1 cu 600 de metri pătrați, iar clădirea avea un grad de ocupare de 85%. “Compania noastră este într-o continuă extindere și ne bucurăm că am găsit în AFI Park un proiect de spații de birouri care să corespundă cerințelor noastre și planurilor de creștere a echipei din București până la 400 de persoane până la sfârșitul anului 2014. AFI Park are o serie de avantaje pentru noi din punctul de vedere al locației și al accesului cu mijloace de transport în comun, a serviciilor disponibile în cadrul AFI Palace Cotroceni, a locurilor de parcare, dar și din perspectiva faptului că suntem aproape de universități și există posibilități de extindere în cadrul aceluiași complex de birouri –  astfel încât toate acestea au condus la decizia că AFI Park este alegerea bună pentru noi”, explică Radu Grosu, Delivery Director pentru centrul de dezvoltare al Endava din București, companie care are peste 1.000 de angajați în sediile din Capitală, Cluj și Iași.

375 de milioane de euro, valoarea AFI Palace Cotroceni

Cele două etaje pe care Endava le va elibera în prima clădire ca urmare a mutării au fost deja închiriate către companii din domeniul IT.  Una dintre aceste companii a închiriat integral şi tot spaţiul neocupat de la parterul clădirii AFI Park 1, însumând o suprafață totală de 3.000 de metri pătrați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii