FacebookTwitterLinkedIn

 Noul program se adresează în special absolvenţilor de specializări IT sau dezvoltatorilor software juniori și se va desfăşura pe o perioadă de trei luni, iar la finalul perioadei participanții în acest program vor putea continua să-şi dezvolte cariera în cadrul Endava.

„Dintre toţi candidaţii, vom selecta aproximativ 10 participanţi care, timp de trei luni de zile, vor beneficia de training-uri intensive pe tehnologiile mobile, Android și  iOS, fiind permanent îndrumaţi de către profesionişti IT din cadrul Endava. Pe toată durata programului, tinerii selectaţi vor avea contract de muncă pe perioadă determinată, urmând ca, la finalul programului, aceştia să poată continua să-şi dezvolte cariera în cadrul companiei sub contract pe perioadă nedeterminată”, a explicat Diana Bocăneală (foto), head of talent management și recruitment în centrul Endava din Cluj-Napoca.

Termenul limită pentru depunerea CV-urilor este 20 august, iar cei selectați vor începe training-urile în 2 septembrie.

School for Mobile Apps este un program derulat pentru prima dată de către Endava în România, la Cluj-Napoca, în cadrul centrului de excelenţă în Digital Media al companiei, specializat în dezvoltarea de platforme digitale complexe care suportă canale multiple, incluzând web, mobile și interactive TV.

 În domeniul tehnologiilor mobile, Endava lucrează cu echipe de proiect mari și cu un nivel tehnic ridicat, pentru a dezvolta aplicații mobile în cadrul unor proiecte de anvergură derulate de branduri foarte cunoscute, dintre care unele au peste 1 milion de utilizatori finali pe piețele din Europa de Vest.

La acest moment, Endava are aproximativ 400 de angajați la Cluj, care sunt implicați în proiecte de dezvoltare software și suport IT pentru clienți din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurări, plăți electronice, retail, telecomunicații, media și publishing.

În acest an, Endava a desfăşurat în centrele din România, la Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, programe de internship şi de graduates, în cele trei locaţii fiind recrutaţi în total peste 100 de studenţi şi absolvenţi IT.

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în anul 2000. Endava are 8 sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi o cifră anuală de afaceri de peste peste 40 de milioane de lire sterline/50 de milioane de euro.