Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Empire Film, licenţiat şi distribuitor exclusiv al Sony Pictures Home Entertainment în România.

film_sxc.hu_.jpg
Empire Film a început la 1 noiembrie colaborarea cu Sony Pictures Home Entertainment şi a devenit, astfel, licenţiat şi distribuitor exclusiv al filmelor diviziei de conținut video pentru acasă a Sony Pictures Entertainment, parte din Sony Corporation.

Primul film Sony care va fi lansat în noiembrie prin intermediul Empire Film va fi „The Amazing Spider-Man” (Spider-Man 4), atât pe format DVD, Blu-ray, cât și Blu-ray 3D. “Credem în această colaborare și vrem să aducem în România filme cât mai bune la prețuri cât mai accesibile”, a declarat Dan Dănciuț, Managing Director al Empire Film.

Filme precum Resident Evil: Retribution, Hotel Transylvania, Totall Recall vor fi disponibile în format DVD şi Blu-raz, inclusiv 3D, prin intermediul Empire Film, în reţelele de magazine cu care colaborează.

Empire Film este un distribuitor de film independent și animații din România, atât prin reţele de magazine, cât şi prin intermediul parteneriatelor cu diferite publicaţii.

Empire Film a fost înființată în anul 2007 ca subsidiară a Empire Video Production, companie ce acționează pe piața românească încă din anul 1992, având ca activități de bază producția audio-video, post productie cinematografica si servicii de authoring pentru formatele de DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii