Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Telecom |
|

Emmanuel Chautard este noul Chief Technology Officer al Orange România

Orange anunță numirea lui Emmanuel Chautard în funcția de Chief Technology Officer, începând cu 1 noiembrie 2018. 
Emmanuel Chautard

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de telecomunicații, Emmanuel va coordona departamentul tehnic al Orange România și va avea ca obiectiv menținerea poziției de lider de piață a companiei, atât în ceea ce privește calitatea și extinderea rețelei, cât și implementarea celor mai noi tehnologii pe piața locală.

Emmanuel Chautard și-a început cariera la France Telecom în anul 1993, la scurt timp după ce şi-a încheiat studiile de masterat. De-a lungul anilor, a coordonat cu succes proiecte complexe în diferite țări europene, a avut un rol important în preluarea operatorului național polonez, în prezent Orange Polonia, şi a fost implicat activ în lansarea serviciilor de date pentru segmentul B2B în România.

În ultimii 8 ani, Emmanuel Chautard şi-a consolidat experienta în domeniul comunicațiilor radio și al inovaţiei, al platformelor ICT și de rețea, în calitate de Director de Calitate şi Procese al Orange Franţa, ca parte a diviziei tehnice și IT. Anterior, s-a ocupat de asigurarea calității serviciilor, a satisfacției clienților și a performanței în cadrul Orange Polonia.

În România, experiența multi-disciplinară a lui Emmanuel Chautard și înțelegerea pe care o are asupra ecosistemului tehnic și de reglementare din Europa vor contribui la menținerea Orange ca lider al inovației și al pieței mobile.

Emmanuel Chautard a absolvit Universitatea Politehnică din Paris-Saclay cu o diplomă de inginer și a finalizat studii de masterat în Ingineria Rețelelor la Télécom ParisTech.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL – SEPTEMBRIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii