Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Modă |
|

Emma Watson se alătură companiei Kering, gigantul de modă din spatele Gucci

Actrița și activista Emma Watson, care devenit celebră pentru rolul lui Hermione Granger din seria de filme Harry Potter, a intrat în consiliul de administrație al gigantului francez de modă Kering. Această mișcare este una foarte importantă pentru Kering, al doilea grup de lux din lume.
 aboneaza-te
Emma Watson profimedia-0532318934

Vedeta britanică, născută la Paris, este imaginea Good On You, o aplicație care evaluează brandurile de modă în funcție de valorile etice și de sustenabilitate pe care le promovează. Watson este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că a acceptat provocarea „Green Carpet Challenge” lansată de Eco Age. În majoritatea aparițiilor publice, Watson a purtat rochii realizate în mod sustenabil de către designeri de top.

Aplicația Good On You a dat calificative nu prea strălucitoare pentru Kering. Brandurile de top precum Gucci, Saint Laurent și Balenciaga sunt încadrate la categoriile “Not good enough” sau “It’s a start”.

Watson „este una dintre cele mai cunoscute actrițe și activiste din lume”, a transmis grupul Kering într-un comunicat. Actrița în vârstă de 30 de ani este, de asemenea, o avocată a drepturilor femeilor și ambasadoare a Națiunilor Unite.

După ce a pierdut Stella McCartney – probabil unul dintre brandurile cu cea mai puternică tradiție din lume – în fața LVMH la începutul acestui an, recrutarea lui Watson este o mișcare strategică pentru Kering, care dorește să câștige public în rândul milenialilor.

Președintele și directorul general Kering, François-Henri Pinault, căsătorit cu vedeta de la Hollywood și activista Salma Hayek, a salutat numirea lui Watson în consiliul de administrație.

Grupul Kering a angajat peste 38.000 de oameni la nivel mondial la sfârșitul anului 2019. Cifra de afaceri a companiei a fost de 15,9 miliarde de euro (17,9 miliarde de dolari) anul trecut, cu un profit net de 2,3 miliarde de euro.

Sursa: www.theguardian.com

Foto: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii