Cautare
, Contributor

The Power of One |
|

Emma Răducanu va face primul milion de dolari până la sfârșitul anului

Calificată în sferturile de finală de la US Open, tenismena britanică de origine română Emma Răducanu este văzută de presa din Regat drept cea mai mare sportivă a următorilor zece ani din Marea Britanie.
E-oIXGUXIAIN458

 

În vârstă de 18 ani, jucătoarea de tenis Emma Răducanu este probabil cea mai îndrăgită personalitate sportivă a momentului în Marea Britanie.

Reușitele de la US Open și Wimbledon, unde a devenit cea mai tânără tenismenă calificată în sferturi, i-au adus Emmei câștiguri de peste 600.000 de dolari și au propulsat-o pe poziția 80 (de pe 366) în clasamentul WTA. Numărul followerilor ei de pe Instagram a crescut cu 30.000 după prima victorie la Wimbledon, ajungând astăzi la 454.000.

Un alt motiv pentru care englezii o iubesc pe Emma este acela că reușește să fie nu doar o sportivă, ci și o elevă strălucită – luna trecută, tânăra și-a completat portofoliul de note maxime cu doi de A la matematică și economie.

Emma este un vis pentru orice expert în PR, susține Nick Ede, un specialist în branding citat de MailOnline: „Are toate calitățile necesare pentru a ajunge în stratosferele celebrității, așa cum s-a întâmplat cu Maria Șarapova și Venus Williams. Emma este o combinație rară de talent, abilități, inocență, compasiune, frumusețe și inteligență – adică exact genul de persoană căutat de marile branduri pentru a le reprezenta. Este o gură de aer proaspăt nu doar pentru lumea tenisului, ci și pentru companiile care vor să se asocieze cu un talent care chiar are… talent”, spune Ede, care este convins că Emma va depăși milionul de dolari anul acesta doar din câștigurile din tenis.

Lăudată de prințul William și de soția acestuia, ducesa de Cambridge, dar și de tenismanul Andy Murray, Emma o va întâlni mâine la US Open pe campioana olimpică Belinda Bencic, în vârstă de 24 de ani. „Pentru mine, pregătirea partidei este foarte importantă, este unul dintre atuurile jocului meu. Și sunt norocoasă să am și un moral bun”, spune Emma.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii