Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Emisiunea „Biziday”, realizată de Moise Guran, va fi difuzată din septembrie la Digi24

Moise Guran va realiza emisiunea de analize economice „Biziday”, din septembrie, la Digi 24, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din televiziunea de ştiri.
moise-guran.jpg

„După cinci ani în serviciul public, echipa Biziday va realiza din septembrie atât emisiunea cu acelaşi nume, cât şi «Clubul celor care muncesc în România» la o staţie privată, dar în acelaşi regim de parteneriat şi coproducţie pe care l-am avut la TVR”, a anunţat, la rândul său, Moise Guran pe site-ul biziday.ro, fără a preciza despre ce televiziune este vorba.

VEZI PROFIUL TELESPECTATORILOR ÎN PRIME TIME LA CANALUL DE ȘTIRI DIGI24. 

De asemenea, Moise Guran a spus că va rămâne pe aceleaşi coordonate la postul de radio Europa FM, cu emisiunea „România în Direct”, de la ora 13:15, şi cu editorialul radiofonic „Biziday”, de la 07:30 şi 18:30.

Înregistrarea emisiunii TV „Biziday” va fi difuzată şi pe site-ul biziday.ro.

În ultimii cinci ani, Moise Guran a colaborat cu Televiziunea Română, unde, începând din octombrie 2010, a prezentat emisiunea „Ora de business”.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR ÎN PRIME TIME LA CANALUL PUBLIC TVR1!

Din septembrie 2013, „Ora de business” a devenit „Biziday”, fiind difuzată la TVR. Tot din septembrie 2013, Moise Guran a demarat la TVR „Clubul celor care muncesc în România”, o campanie pentru susţinerea produselor fabricate în România.

DESCOPERĂ AUDIENȚELE CANALELOR DE ȘTIRI ÎN IULIE 2015!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii