Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Emirates oferă asigurare gratuită pasagerilor – până la 150.000 de euro

Compania aeriană Emirates a anunțat că va acoperi cheltuieli medicale de până la 150.000 de euro și costuri de carantină de 100 de euro timp de 14 zile, dacă unul dintre pasagerii Emirates va fi diagnosticat cu Covid-19 în timp ce călătorește în afara țării de reședință.
 aboneaza-te
26. Emirates

Această asigurare este oferită gratuit tuturor clienților Emirates, indiferent de clasa la care călătoresc, conform website-ului companiei.

Șeicul Ahmed bin Saeed Al Maktoum, președinte și director executiv Emirates Group a declarat că „Emirates dorește să sporească încrederea oamenilor de a călători peste hotare. Știm că oamenii își doresc să zboare pe măsură ce se redeschid treptat granițele, dar își doresc și flexibilitate și asigurare în cazul în care se întâmplă ceva în timpul călătoriei.”

„Suntem prima companie din industrie care le oferă pasagerilor o asigurare globală gratuită pentru cheltuielile medicale legate de Covid-19, precum și pentru costurile cu carantina care ar putea apărea în cursul călătoriilor lor. Pentru noi este o investiție, dar ne punem clienții pe primul loc și credem că vor primi cu bucurie această inițiativă”, a adăugat el.

Asigurarea este valabilă timp de 31 de zile de la primul segment al călătoriei cu Emirates, iar pasagerii nu trebuie să se înregistreze sau să completeze vreun formular.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii