Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Emilia Clarke, vedeta serialului Game of Thrones, își vinde casa din Los Angeles. La ce preț a fost listată pe piață proprietatea de lux

Actrița Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, și-a scos la vânzare casa de pe plaja Veneția din Los Angeles. În 2016, starul TV ar fi achiziționat-o pentru suma de 4,64 milioane de dolari.
Emilia clarke

Proprietatea de lux are un spațiu locuibil de 265 metri pătrați, două dormitoare dispuse pe două etaje și este aproape de magazine și restaurante și la doar câțiva pași de plajă. Construită în 2009, casa a fost proiectată astfel încât să asigure intimitate. În plus, alte atracții ale casei includ o piscină de 10 metri, un spațiu de lounge în aer liber și o zonă de luat masa informală.

Însă, se pare că actrița nu ar fi petrecut prea mult timp acolo în ultimul an, proprietatea fiind listată și pentru închiriere, contra sumei de 25.000 de dolari pe lună.

Potrivit RealEstate, prețul cerut de Emilia Clarke pentru casă se ridică acum la suma de 4,995 milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii