Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Emil Iugan

Avere: 13-14 milioane de euro Vârsta: 60 de ani Reşedinţa:  Bistriţa-Năsăud    Domenii: Exploatare şi industrializare lemn, energie termică

Afaceristul deţine cea mai modernă fabrică de exploatare şi industrializare a lemnului din România. Iugan a investit în ultimii ani două milioane de euro în departamentului de exploatare forestieră cu tehnologie de ultimă oră. Cea mai importantă investiţie a lui Iugan a fost însă în modernizarea fabricii de cherestea, care a presupus o investiţie totală de 15 milioane de euro, potrivit lui Iugan.

Utilajele de exploatare pe care le foloseşte se află în marea lor majoritate în pădurile montane, pe terenurile câştigate de Iugan în urma licitaţiilor tot mai strânse. Din fabrica de cherestea din Lunca Ilvei se încarcă în fiecare lună peste 150 de tiruri de cherestea ambalată, antiseptizată şi tratată. Cheresteaua pleacă de cele mai multe ori spre portul Constanţa, cu destinaţia finală în ţările Golfului, Irak sau Dubai.

Spune că în această perioadă a făcut toate eforturile pentru ca angajaţii săi să aibă de lucru şi să nu fie nevoit să facă disponibilizări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii