Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

Embrace the Bitterness: gust puternic, flair și lecții despre arta adevărată a cocteilurilor

Demarat pe tot Globul de către Gruppo Campari, programul „Embrace the Bitterness” este un proiect internațional de instruire a barmanilor in arta preparării cocteilurilor, dar și un omagiu adus culturii milenare a băuturilor bitter.
campari_flairangel_Ilustratie

Alături de Exquisite Bar Solutions, Gruppo Campari aduce în România acest concept educațional nou, menit sa insufle barmanilor pasiunea pentru băuturi cu gusturi bitter, reinterpretate în moduri noi și fascinante. Un val nou de barmani profesioniști, bine-antrenați, urmează să descopere secretele preparării unui cocteil în jurul unei esențe bitter.

Marius Gogoașă (foto sus), instructor de complete bar training și proprietar al „Flair Angel Bar”, organizatorul a numeroase competiții naționale și internaționale, cu multiple specializări obținute în Statele Unite și în Europa, a susținut ediția pilot a programului Campari „Embrace the Bitterness”, ce a avut loc pe 20 octombrie la „Flair Angel”. Pana la finele lunii noiembrie, caravana „Embrace the Bitterness” va raspândi programul destinat profesioniștilor din bartending în șapte orașe din țară:

Iași – 23 noiembrie (On Time)

Craiova – 4 noiembrie (Trend Studio)

Timișoara – 6 noiembrie (Fratelli)

București – 18 noiembrie (Flair Angel)

Constanța – 20 noiembrie

Brașov – 25 noiembrie

Cluj – 27 Noiembrie

Connaisseurii consideră că un gust educat se recunoaște după capacitatea de a aprecia amarul,  iar trendul „bitterness” înregistreaza un trend ascendent de popularitate în jurul lumii tocmai prin promovarea unui gust puternic, clasic prin excelență.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii