FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Nu sunt familiar cu acest concept de vacanță pentru business. Un proiect, mai ales unul de anvergura celui pe care îl conduc alături de partenerii mei, nu poate intra în vacanță. Dezvoltăm ansambluri rezidențiale și hoteliere de lux, Nordis Mamaia 5***** cel mai mare hotel de leisure din Europa va fi inaugurat în 2022.

Pandemia a adus obstacole și provocări pe care a trebuit să le rezolvăm și manageriem din mers. În prezent, avem echipe de peste 500 de profesioniști pe teren 24/7, consultanți, furnizori și diverse agenții. Suntem dedicați 100% proiectelor noastre.

De asemenea, Nordis Group numără opt entități care oferă servicii premium în domenii variate de la dezvoltare imobiliară, arhitectură și construcții, până la consultanță imobiliară, turism, divizie hotelieră, decorări interioare și property management. Ideea de familie este foarte bine înrădăcinată în cultura noastră organizațională. Dat fiind faptul că investim atât de mult timp și pasiune în proiectele noastre, am creat legături speciale cu majoritatea colegilor și suntem ca o familie la Nordis. Prin urmare, în calendarul nostru de activități lunare includem orice formă de întrunire, petrecere sau training.

Certitudini și predictibilitate

Ultimele 18 luni au adus cele mai mari provocări întâlnite până acum în cariera de peste 15 ani în dezvoltări imobiliare. Consider că, în situații de genul acesta, cu obstacole de maximă intensitate care afectează ordinea globală, nu doar piața locală se diferențiază și separă liderii și companiile inovatoare cu adevărat puternice.

Bineînțeles, nu am fost feriți de probleme. În primul rând, furnizorii internaționali au fost în imposibilitatea de a produce și livra materiale esențiale pentru proiectele noastre.

Indiferent de context, noi ne bazăm pe echipa de experți și profesioniști în domeniu. Cu toate obstacolele apărute în perioada pandemiei, am reușit să le gestionăm cu success, să învățăm repede și să găsim soluții inovatoare. Mai mult decât atât, am avansat în timp record cu dezvoltarea proiectului Nordis Mamaia, iar, în prezent, avem 98.000 metri pătrați ridicați în mai puțin de doi ani.

Îngrijorări

Sezonul de vară a fost tot timpul unul propice pentru business și, mai mult decât atât, este perioada în care vânzările se dublează comparativ cu celelalte trimestre.

În general, nu aveam motive de îngrijorare deoarece nu există factori sezonieri majori care să ne impacteze proiectele în derulare. Dezvoltăm și vindem ansambluri rezidențiale și hoteliere de lux, iar clienții Nordis sunt persoane care înțeleg și apreciază calitatea, un stil de viață premium și care înțeleg și optează pentru toate beneficiile pe care le aduce o investiție într-un produs financiar Nordis.

Planuri de business

Bilanțul pe anul acesta, atât din punctul de vedere al activităților, cât și al planurilor până la sfârșitul lunii decembrie, este mulțumitor. Avansăm rapid și constant cu lucrările pentru proiectul Nordis Mamaia 5*****, avem în derulare și proiectele Nordis Sinaia și Brașov, iar până la sfârșitul anului vom lansa încă două proiecte majore în București și Mamaia.

Suntem singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidentiale de lux din România cu capital 100% românesc. Pentru Nordis, redefinirea standardelor premium în industria dezvoltărilor imobiliare și serviciilor conexe rămâne prioritar. Față de parteneri și clienți ne-am luat un angajament de lungă durată pe care intenționăm să îl onorăm.

Schimbarea pe care Nordis o propune în piața din România va trebui menținută de-a lungul timpului și aceasta se va simți prin intermediul ansamblurilor pe care le dezvoltăm în locații strategice care vor impacta pozitiv turismul și economia în regiunile respective prin noi standarde de calitate a produselor și serviciilor Nordis și prin produse financiare inovative.

Vacanță în țară sau străinătate

Îmi place foarte mult să călătoresc și probabil voi alege o destinație exotică de care să mă bucur împreună cu familia vara aceasta.