FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, eMAG aduce anul acesta 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică oferite de E.ON Energie România, pentru care factura este zero pe o perioadă de șase luni.Pachetul E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienții vor beneficia de un preț redus de furnizare (de 0,19 lei /kWh), având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor și în această perioadă.

Citește și: eMAG vrea vânzări de 250 de milioane de lei de Black Friday. Ce noutăți aduce retailerul în acest an

eMAG așteaptă vânzări de circa 250 de milioane de lei pentru Black Friday 2016, cu 24% mai mari față de cele înregistrate anul trecut, și speră să vândă 800.000 de produse din cele peste 1 milion disponibile.

Magazinul online a avut afaceri de 1,39 miliarde de lei în 2015, cu 28% mai mari față de 2014, în principal datorită extinderii gamei de produse. eMAG este deținut de grupul sud-african Naspers (77,21% din acțiuni) și de antreprenorul Iulian Stanciu (22,79% din acțiuni).

foto: Dreamstime.com, Matusciac