Cautare
, Contributor

Shopping |
|

eMag se extinde și introduce categoria dedicată animalelor de companie

emagpeshop.jpg
Magazinul online eMag și-a anunțat azi extinderea prin introducerea unei noi categorii dedicate animalelor de companie, eMag Petshop.

Livrarea produselor se va încadra în standardele eMag, comenzile din București plasate până în ora 15.00, având livrare în aceeași zi, în timp ce comenzile din țară sau cele plasate după ora 15.00 vor beneficia de livrare a doua zi, anuță compania.

“Chiar dacă a fost până acum într-un con de umbră din punct de vedere al comerțului online, potențialul segmentului de hrană și accesorii pentru animale este foarte mare. Conform Ernst&Young aproape 21% dintre americani cumpără online mâncarea și accesoriile pentru animalele lor de companie, vânzarile online de produse destinate animalelor de companie înregistrând în ultimii 3 ani o creștere de 76%.”, Radu Apostolescu Vicepreședinte și Director de Dezvoltare eMag.

„ Credem că același lucru se va întâmpla și în România, pe măsură ce oamenii se vor obișnui cu avantajele cumpărării online a acestor produse”, mai spune Apostolescu.

România se află peste media europeană  a comerțului  online pe segmentul electroIT, 20,3% dintre produsele din aceasta categorie fiind cumpărate online anul trecut, față de doar 16,8% la nivel european.

În acest moment, eMag.ro vinde peste 200.000 de produse din categorii precum IT&C, cosmetice, turism, electrocasnice, jucării, RCA, roviniete,  bricolaj, cărți, muzică, filme, produse auto, produse pentru casă și grădină.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii