FacebookTwitterLinkedIn

Cu o suprafață de 460 de metri pătrați, noul showroom este amplasat într-o zonă ușor accesibilă, în incinta Pitești Retail Park, Galeria Auchan Bradu.

„Pe fondul dezvoltării accelerate a orașului Pitești, ca rezultat a numeroase investiții private, eMAG vine în sprijinul clienților săi cu un spațiu mult mai mare, amplasat în cel mai important și modern centru comercial din localitate. În premieră pentru modelul promovat în showroom-urile eMAG, introducem la Pitești serviciul eMAG Express, menit să eficientizeze procesul de cumpărare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fără implicarea consultanților din magazin,” a spus Silviu Gugui, director retail eMAG. Până acum, clienții eMAG din Pitești puteau ridica personal comenzile din punctul de livrare din oraș, sau de la oficiile poștale partenere.

Citește și: Al doilea unicorn: Care este povestea pionierului pieței de comerț online devenit al doilea unicorn cu origini în România?

Serviciul eMAG Express este disponibil pentru electrocasnicele mici, accesorii și produse de îngrijire personală.

În 2017, ultimul an pentru care există date raportate la Ministerul Finanțelor, cifra de afaceri realizată în România de eMAG, a crescut cu 28% față de anul precedent, până la 2,58 de miliarde de lei, iar cifra întregului grup eMAG a depășit 4 miliarde de lei.