Cautare
, Staff

Afaceri |
|

eMAG a inaugurat în weekend cel mai mare showroom din țară, de 2.400 de metri pătrați, situat în Băneasa

Peste 15.000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din țară, situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, în primul weekend de la deschidere și au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro.
Showroom_eMAG_Baneasa3

Magazinul are o suprafață de 2.400 de metri pătrați, cea mai mare gamă de produse expuse și un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro.

„Având în vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reușit să comunicăm online eficient beneficiile pe care le au clienții în showroom-ul din Băneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail”. a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Showroom-ul eMAG din Băneasa este situat pe două niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata și ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiază de un spațiu de parcare mare.

În noul showroom eMAG au fost deschise cinci magazine dedicate de tip „shop in shop” cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele și Lenovo.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii