FacebookTwitterLinkedIn

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

„(…) Showroom-ul pe care îl deschidem acum va fi transformat, din luna septembrie, în primul eMAG showroom drive. Le vom oferi astfel clienților un argument în plus să îmbine shopping-ul online și offline, iar cei care nu au mai comandat până acum vor avea încă un motiv să facă pasul spre comerțul online, pentru că le vom spori confortul. Clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină”, a detaliat Sorin Dinu, Retail Director la eMAG.

Citește și: eMAG a deschis un nou showroom în București, după cel din Crângași: „În maxim doi ani, acesta va avea cele mai mari vânzări”

eMAG estimează că peste 80.000 de comenzi vor fi livrate anual aici.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are două showroom-uri proprii în Capitală și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești, și încă 202 puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.