Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

eMAG deschide cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa. Când are loc inaugurarea?

eMAG, lider regional în industria ecommerce cu operațiuni în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia. inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa, sâmbătă, 7 septembrie. Cel mai mare Apple Shop eMAG de până acum are o suprafață de 80 de metri pătrați și este pregătit să întâmpine clienții cu peste 60 de produse expuse într-un design și o atmosferă specifice brandului. Experiența Apple va fi însoțită și de consultanți specializați pregătiți să răspundă nevoilor clienților și să le ofere asistență personalizată.

„Noul Apple Shop eMAG reprezintă o consolidare a parteneriatului cu Apple, care a ajuns acum la patru astfel de spații, și un canal prin care oferim clienților noștri acces la cele mai noi tehnologii, în cadrul unei experiențe de shopping de calitate. Noul spațiu răspunde cererii în creștere pentru produse și servicii Apple, iar vizitatorii showroomului beneficiază de o experiență completă a universului Apple: consultanță, produse de ultimă generație și service autorizat”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Apple Shop eMAG Băneasa va include și un stand mobility la etaj, care reprezintă o extensie a spațiului de la parter, completând astfel experiența din showroom a clientului. În noul spațiu, clienții pot beneficia de servicii precum service și instalare, garanție extinsă și creditare pe care eMAG le oferă.

eMAG oferă premii surpriză primilor 50 de clienți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii