FacebookTwitterLinkedIn

În urma tranzacţiei, Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier, deţine 20% din acţiuni și eMAG 80%, Octavian Bădescu vânzând pachetul deţinut în companie.

Am câştigat multă vizibilitate şi am crescut rapid în ultimii ani, aducând pe piaţă servicii noi de livrare. Mai departe, aveam nevoie de un partener care ne putea ajuta să gestionăm această dezvoltare rapidă. Pe lângă noile opţiuni de livrare pentru online, vom continua dezvoltarea serviciilor şi pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media&advertising, poştal” a declarat Lucian Baltaru, CEO şi acţionar Sameday Courier.

Sameday Courier îşi va continua evoluţia ca brand independent şi va continua dezvoltarea  de servicii de curierat. 

Delivery Solutions, compania care operează brandul Sameday Courier, a înregistrat venituri mai mari cu 56% faţă de cele din anul precedent, ajungând la 13,47 milioane lei, în comparaţie cu cele 8,6 milioane lei contabilizate în 2015, se arată într-un comunicat al Sameday.

Profitul brut realizat de companie în 2016 a ajuns la 0,70 milioane de lei, în creştere cu 32% faţă de cel din 2015, de 0,53 milioane de lei.

Vom investi în tehnologie şi echipă pentru a aduce cât mai repede aceste servicii pe piaţă. De asemenea, vom continua dezvoltarea parteneriatului strategic cu firmele de curierat din piaţă, în contextul în care numărul de comenzi creşte în ritm accelerat, cu peste 50% de la an la an” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.