FacebookTwitterLinkedIn

Acesta va fi situat pe o suprafață de teren de 290.000 mp, pe care compania construiește un hub logistic ce se va întinde pe 130.000 mp.

În acest sens, eMAG a anunțat că a finalizat deja o serie de lucrări de infrastructură de care vor beneficia atât reprezentanții comunității locale, cât și investitorii care se vor alătura în viitor proiectului.

Astfel, eMAG a realizat prin investiții proprii conexiunea dintre autostrada A1 și drumul județean DJ 602.

„Odată cu creșterea fără precedent a comerțului online, noul hub va fi pus la dispoziția  antreprenorilor care vor să evolueze în noua economie și să facă e-commerce folosind infrastructura pusă la dispoziție de eMAG prin intermediul programului Fulfillment by eMAG (FBE). Prin acest program eMAG le oferă comercianților din eMAG Marketplace servicii pe întreg lanțul logistic de la recepție și până la depozitare, picking, împachetare, livrare, relații cu clienții sau retur, acolo unde este cazul. (…) Aceste centre sunt parte din infrastructura pentru noul mod de comerț și parte a noii economii: economia digitală. Estimăm că vom crea minimum 1.200 de locuri de muncă în parcul industrial, iar impactul în economia locală și centrală va fi vizibil, deoarece anticipăm că cererea de bunuri și servicii va crește, iar în zonă vor veni și alți investitori”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

În toamna anului trecut, eMAG a demarat o investiție de peste 90 milioane de euro în noul său hub logistic situat la km 19 al autostrăzii A1.

Potrivit reprezentanților companiei, noul hub este realizat cu grijă față de mediu și comunitate, urmând a fi alimentat cu energie verde produsă de panouri solare.

În vara acestui an va fi dată în folosință o suprafață de 100.000 mp, urmând ca toate automatizările să fie gata până în septembrie 2022, când tot centrul logistic va fi funcțional.