FacebookTwitterLinkedIn

,,Implementarea proiectului implică 203 locuri noi de muncă și o contribuție de 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regională, însemnând costurile salariale și impozitul pe profit în perioada 2014 – 2021”, au anunțat reprezentanții companiei.

Pentru acest priect eMAG a obținut un acord pentru finanțare din bugetul de stat în valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

Proiectul face parte din strategia de extindere la nivel european a platformei eMAG.

Pentru a susține strategia de dezvoltare, compania Dante International a decis crearea unor companii specializate pe achiziții, marketing online și dezvoltare software. În acest context a fost înființată, în luna mai 2014, compania eMAG IT Research, care va crea noua entitate pentru dezvoltarea de aplicații software specializate în comerțul electronic.

eMAG este unul dintre cele mai mare magazin online din regiune și a înregistrat anul trecut vânzări de 188 milioane de euro și are o țintă de peste 260 milioane de euro pentru acest an. În afară de România, compania mai este prezentă pe piețele din Ungaria și Bulgaria.