Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ema Prisca la al doilea mandat în fruntea Art Directors Club România

Ema_Prisca.jpg
Ema Prisca a fost realeasă președinte al Art Directors Club România (ADC*RO) și îi are alături, în noul Comitet Director, pe Ștefan Vasilachi, Head of Art Direction Geometry Global, și pe Andrei Borțun, membru fondator ADC*RO și CEO Millenium People.

Ema Prisca este la al doilea mandat de președinte ADC*RO. Cu o experiență de mai mult de 15 ani în publicitate, ea a câștigat numeroase premii pentru creativitate și eficiență în comunicare. În 2010, Ema Prisca a absolvit Berlin School of Creative Leadership.

“Le mulțumesc colegilor mei din ADC*RO pentru încrederea arătată. Munca, contribuția omului de creație, fie el director de creație, copywriter sau art director, la procesul de comunicare, este de neînlocuit. Fără omul de creație nu există advertising, nu există branduri. Iar importanța aportului lui trebuie să se reflecte și în statutul pe care îl are în cadrul industriei de comunicare. Ne propunem să facem mai puternic și mai vizibil statutul omului de creație și să continuăm, chiar să amplificăm activitatea educațională, pe care ADC*RO o dezvoltă de la începutul existenței sale”, a declarat Ema Prisca.

Cu această ocazie, ea a mulțumit foștilor vicepreședinți ADC România, Răzvan Căpănescu și Octav Gheorghe, pentru „excelenta colaborare și am încredere că alături de Ștefan Vasilachi și Andrei Borțun vom pune pe picioare o serie de acțiuni, pe care le dospim de mult timp”.

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate.

Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii