Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Elsaco Electronic va dezvolta împreună cu Itron o aplicație pentru detecția pierderilor de apă

Elsaco Electronic, cea mai importantă firmă din grupul Elsaco, controlat de omul de afaceri Valeriu Iftime, a semnat un contract în luna noiembrie cu divizia franceză a companiei Itron, pentru dezvoltarea unei aplicații care va detecta pierderile de apă.  
Valeriu Iftime (3)

Negocierile dintre cele două companii erau în derulare la momentul vizitei în România a președintelui francez François Hollande, din septembrie.

În cadrul acestui acord de distribuție, Elsaco Electronic va furniza, pe baza specificațiilor Itron, platformele software dedicate soluțiilor avansate de detecție a pierderilor din rețelele de apă.

Am început colaborarea cu Itron de la distribuția de contoare şi am ajuns ca împreună cu echipa franceză să dezvoltăm o aplicație pentru detecția pierderilor de apă, un software utilizat în toată lumea. Acest lucru demonstrează seriozitate, noi având tot timpul o relație foarte bună cu partea franceză, și mă bucur că împreună reușim să identificăm soluții inovatoare la probleme de interes global, așa cum este de exemplu conservarea resurselor de apă”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.

Acest demers constituie un element determinant pentru strategia Itron de dezvoltare la nivel internațional.

Companiile Itron și Elsaco se află încă din 1995 într-o strânsă colaborare, lucrând de mai bine de 10 ani pentru dezvoltarea platformelor logistice.

Cu expertiză în furnizarea de echipamente și soluții pentru comunicații și achiziții de date, dar și în furnizarea de
echipamente și soluții de contorizare a fluidelor, Elsaco Electronic este cea mai importantă firmă din grupul Elsaco, specializat în servicii de eficiență energetică și lucrări în domeniul sistemelor de apă și canalizare. Cu o experiență de peste
20 de ani, grupul are o structură organizatorică împărțită în mai multe domenii: termoenergetice, hidroedilitare, software și servicii utilități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii