Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Elrond a depășit evaluarea de 5 miliarde de dolari, înainte de lansarea unui nou produs

Blockchain-ul Elrond, dezvoltat în România, a depășit evaluarea de $5 miliarde de dolari și are în vedere lansarea unor noi produse.  
Beniamin MICU_Elrond

Elrond are în vedere lansarea unei aplicații DeFi (Decentralized finance), denumită Maiar Exchange, care va permite schimbul de valori. 

Compania românească de blockchain pregătește și lansarea a Maiar Launchpad, o platformă care permite oricui să investească în proiecte strategice din ecosistemul Elrond.

“Bazată pe tehnologia Elrond, care este de 1000 de ori mai scalabilă și eficientă decât alte blockchain-uri precum Bitcoin sau Ethereum, platforma Maiar Exchange deschide o nouă cale semnificativ mai eficientă pentru a schimba valoare peer to peer. Oricine va putea tranzacționa valori și active digitale, instantaneu și la costuri neglijabile. Acesta este începutul unei noi ere pentru finanțele digitale.” a spus Beniamin Mincu, Elrond Network CEO

Lansată în urmă cu un an, rețeaua dezvoltată de cei de la Elrond are peste 750,000 de utilizatori și a procesat peste 8 milioane de tranzactii de plată si alte tipuri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii