Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Elon Musk a urcat pe locul 7 în topul celor mai bogați oameni din lume

Șeful Tesla, Elon Musk, l-a depășit pe Warren Buffett în topul celor mai bogați oameni din lume, urcând pe poziția a 7-a, potrivit Bloomberg Billionaires Index.
 aboneaza-te
elon musk

Averea lui Musk a depășit pragul de 6 miliarde de dolari, după ce acțiunile Tesla au crescut cu 10,8%, până la o cifră record de 1,544 dolari pe unitate, informează CNN, citând Bloomberg. Tesla a ajuns la o valoare de piaţă de 286,5 mld. dolari, compania fiind cel mai valoros producător auto din lume.

Musk deține 20,8% din acțiunile Tesla, făcând ca valoarea participației să fie puțin sub 60 de miliarde de dolari. La sfârșitul lunii mai, Tesla i-a acordat miliardarului în vârstă de 49 de ani un pachet de beneficii sub formă de acțiuni care acum valorează 1,8 miliarde de dolari. Musk este, de asemenea, acționarul principal al companiilor SpaceX și Boring Company, care construiește tuneluri vidate destinate trenurilor cu levitație magnetică.

Averea lui Buffett s-a diminuat după ce a donat săptămâna trecută acțiuni în valoare de aproape 3 miliarde de dolari în scop caritabil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii