FacebookTwitterLinkedIn

Miliardarul Elon Musk este cunoscut pentru tendința sa ușor excentrică, însă noul său titlu oficial, de „technoking“, a uimit pe toată lumea.

De asemenea, schimbarea titlului de post al lui Kirkhorn vine în urma investiției de 1,5 miliarde de dolari în bitcoin pe care Tesla a făcut-o luna trecută, mișcare ce a dus pe un trend ascendent acțiunile criptomonedei, relatează The Guardian.

Musk a mai avut o inițiativă excentrică anterior, schimbându-și biografia pe Twitter în „#bitcoin” după ce prețul acțiunilor Tesla a scăzut.

„Începând cu 15 martie 2021, titlurile lui Elon Musk și Zach Kirkhorn s-au schimbat în technoking Tesla și master of coin. Elon și Zach își vor menține, de asemenea, pozițiile respective în calitate de director executiv și director financiar”, precizează compania în ultimul său raport către autoritatea de reglementare a pieței de valori din SUA, Securities and Exchange Commission (SEC).

Antreprenorul american născut în Africa de Sud este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o valoare netă estimată de Forbes.com la peste 170 de miliarde de dolari.