Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Elon Musk preferă criptomonedele, în favoarea monedelor fără acoperire ale guvernelor 

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a afirmat sâmbătă printr-o postare pe Twitter că sprijină criptomonedele, în favoarea monedelor fără acoperire ale guvernelor.  
elon-musk-bloomberg-1200

”Adevărata luptă este între monedele fără acoperire şi cripto. Prin comparaţie, le susțin pe ultimele”, a afirmat directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, potrivit Reuters.

Afirmația a venit drept un răspuns pentru un utilizator care l-a întrebat ce crede despre oamenii care sunt furioşi pe el din cauza criptomonedelor.

Elon Musk este activ în cadrul platformei de socializare, unde scrie deseori tweeturi care determină creşterea sau scăderea Bitcoin şi a Dogecoin. În luna februarie a acestui an, Bitcoin a crescut după ce Tesla a investit în criptomonedă suma de 1,5 miliarde de dolari şi a afirmat că va accepta Bitcoin drept formă de plată pentru maşini.

Cu toate acestea, Bitcoin a scăzut în luna mai, după ce directorul general al Tesla a anunțat că nu va accepta o astfel de plată pentru achiziția de automobile, din cauza îngrijorărilor sale referitoare la impactul minării criptomonedei asupra mediului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii