Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Elon Musk a participat la conferința executivă a Volkswagen: VW este un model și cel mai mare concurent al Tesla

Directorul general al Tesla, Elon Musk, s-a adresat unei adunări de 200 de directori ai Volkswagen, printr-un apel video, la invitaţia directorului general al grupului auto german, Herbert Diess, care doreşte să îşi mobilizeze subalternii pentru trecerea mai rapidă la vehiculele electrice.
elon-musk

Comentariile făcute joi de Musk managerilor VW reuniţi la Alpbach, Austria, confirmate de Diess sâmbătă, pe Twitter, după un articol publicat de cotidianul Handelsblatt, au inclus o laudă la adresa VW, ca fiind „un model” şi cel mai mare concurent al Tesla, transmite Reuters, citat de news.ro.

Diess a adăugat că l-a adus pe Musk ca „oaspete surpriză” pentru a arăta că VW are nevoie de decizii mai rapide şi mai puţină birocraţie pentru ceea ce el a numit cea mai mare transformare din istoria VW.

„Mă bucur să aud că până şi cel mai puternic concurent al nostru crede că vom reuşi tranziţia dacă vom conduce transformarea cu toată puterea”, a spus directorului general al grupului auto german.

Diess a afirmat sâmbătă că VW, care a devenit principalul concurent al Tesla pentru supremaţia globală a vehiculelor electrice, îşi va continua dialogul cu Tesla: „Vă vom vizita în curând în Gruenheide.”

Amintim că, directorul general al VW a avertizat luna trecută că deschiderea planificată a fabricii de maşini Tesla la Gruenheide, lângă Berlin, prima fabrică a companiei americane din Europa, va obliga industria locală să-şi intensifice activităţile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii