Cautare
, Contributor

Modă |
|

ELLI S Cool: ateliere de creativitate pentru copiii pasionați de modă

În pragul împlinirii a 30 de ani de activitate, designerul Eli Lăslean își propune să transmită mai departe experiența acumulată organizând ateliere de creativitate și îndemânare pentru copiii pasionați de modă.
ELI_Facebook

Fondatoarea casei de modă Ellis, Eli Lăslean, va sărbători în curând 30 de ani de antreprenoriat în fashion. În toți acești ani, Eli Lăslean a cultivat genul clasic-elegant, femeia Ellis fiind o persoană rafinată, stilată, cu bun gust.
„Când am început această aventură nu știam prea multe despre haine, dar le iubeam”, își amintește designerul. „Preocuparea mea a fost să creez ținuta perfectă, haina perfectă, rochia cea mai elegantă”, spune Eli Lăslean, care și-a văzut visul cu ochii, ținutele create de ea fiind purtate de Nadia Comăneci, Simona Halep și chiar de Prima Doamnă a României.
În pragul aniversării a 30 de ani în slujba eleganței, creatoarea își dorește să transmită mai departe experiența acumulată în tot acest timp. „Am avut mereu un gând pentru viitor, pentru tinerii care se formează și am demarat un proiect de suflet, pe care l-am denumit ELLI S Cool. Proiectul constă în organizarea de ateliere de creativitate și îndemânare prin care să transmit către generația tânără informațiile adunate, cu dragoste și migală, despre arta veșmântului”, spune Eli Lăslean. „Vreau să organizez aceste ateliere pentru copiii prietenilor mei sau ai clientelor mele, în speranța că voi reuși astfel să aprind o luminiță în sufletul celor care visează la lumea fascinantă a modei.”
„Îmi face o mare plăcere să ajut și îi încurajez pe cei tineri să privească în interiorul lor și să descopere ce le place să facă. Am convingerea că fiecare dintre noi vine pe lume cu un talent, cu o vocație. Important este să o descoperim și să o cultivăm”, declară creatoarea.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii