Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

ELKOTech România devine distribuitor Lenovo

lenovo-Desktop-PC-price.jpg
ELKOTech România a semnat un acord de distribuţie cu Lenovo, unul dintre cei mai mari producători de PC-uri. În urma parteneriatului, ELKOTech va distribui gama de produse consumer : notebook, desktop, tablet PC, a Lenovo.

“Lenovo își continuă creșterea atât la nivel mondial cât și în România, în baza strategiei protect & attack. Dacă la nivel mondial putem vorbi de 16 trimestre consecutive de câștigare a cotei de piață, în România, conform IDC, Lenovo a avut cea mai mare creștere Year to Year, în 2013. Piața de IT va continua să evolueze, Lenovo crescând dintr-o companie focusată pe PC-uri într-o companie gata să fie lider în noua Eră PC +”, a declarat Aurel Nețin, country general manager Lenovo România și Bulgaria.

Produsele Lenovo vor fi disponibile în oferta partenerilor ELKOTech începând cu luna iulie.

Înfiinţată în China în 1984, compania Lenovo este unul dintre cei mai mari producători de PC-uri din lume şi important jucător pe piaţa de IT din România. Lenovo produce și comercializează o gamă largă de PC-uri, tablete, smartphone-uri, stații de lucru, servere și dispozitive de stocare.

Compania are filiale în peste 60 de țări, în care lucrează 35.000 de angajaţi, și îşi comercializează produsele în 160 de țări din întreaga lume.

Compania a avut vânzări anuale record de 34 de miliarde de dolari şi venituri de 35 de milioane de dolari, având o cotă de piaţă globală de 15,5%.

În EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), Lenovo avea la finalul lui 2012 o cotă de piaţă record de 11,8%, continuând să îşi întărească poziţia de numărul doi în topul producătorilor de PC-uri din regiune, anunță compania.

ELKOTech Romania, companie membră a Grupului ELKO, este specializată în distribuirea unei game variate de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, fiind distribuitor pentru branduri precum Acer, Axis, D-Link, GIGABYTE, Intel, Seagate, Western Digital.

Compania are în prezent 42 de angajaţi şi distribuie produsele printr-o reţea de parteneri ce numără peste 1.200 de companii din toată ţara, reţea alcătuită din reselleri, producători locali de calculatoare, integratori de sisteme, retaileri şi e-taileri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii