Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Eliza Calciu Șerban este noul senior marketing manager la divizia Snacks PepsiCo

PepsiCo anunță numirea Elizei Calciu Șerban în funcția de Senior Marketing Manager, segmentul Snacks, pentru regiunea Balcanilor de Est. Eliza Calciu Șerban are o experiență de peste 13 ani în marketing, acumulată alături de branduri de top din FMCG, în care a ocupat ​​roluri la nivel local și global.
Eliza Calciu Serban

În noul ei rol, Eliza Calciu Șerban va conduce agenda de marketing pentru întreg portofoliul Snacks al PepsiCo East Balkans. Ea va face parte din echipa East Balkans Leadership, va raporta operațional către Adrian Lăcătuș, GM Senior Director East Balkans, iar funcțional va fi membru al echipei Marketing Snacks, din Europa Centrală, raportând către Carl Windfuhr, Central Europe Snacks Senior Director.

„Suntem încântați să anunțăm că Eliza face parte din echipa PepsiCo, iar colegii noștri sunt nerăbdători să o ajute  în procesul tranziție și familiarizarea cu brandurile din portofoliul PepsiCo. Avem încredere că va aduce un suflu nou segmentului Snacks, datorită gândirii sale strategice de care a dat dovadă în mai bine de un deceniu alături de echipe importante din FMCG”, a declarat Adrian Lăcătuș, East Balkans Commercial Senior Director.

„Mă bucur că am luat decizia de a mă alătura PepsiCo România și abia aștept să am ocazia să contribui la consolidarea poziției puternice a companiei la nivel local și regional. Piața a suferit transformări radicale în ultima jumătate de an, iar noi trebuie să întâmpinăm noua realitate cu ingeniozitate, agilitate și multă înțelepciune”, a declarat Eliza Calciu, Senior Marketing Manager Snacks, East Balkans.

Eliza Calciu Șerban a studiat la Academia de Studii Economice din București și este licențiată în Afaceri Internaționale și Economie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii