Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Elis Pavaje, showroom de 1.000 de metri pătraţi la Stoeneşti

showroom_Elis_Pavaje.jpg
Magazinul de prezentare expune majoritatea produselor care ies din fabrica inaugurată acum cinci ani  de Elis Pavaje în localitatea prahoveană.

Situat la 12 kilometri de Ploieşti şi 65 de kilometri de Bucureşti, la ieşirea din satul Stoeneşti, noul showroom expune majoritatea produselor care ies din fabrică: pavele rezidenţiale şi industriale, dale pentru terase, jardiniere, rigole, blocheţi, bolţari, borduri, trepte şi palisade într-o varietate mare de modele, culori şi dimensiuni. Fabrica Elis Pavaje din Stoeneşti are în portofoliu 233 de produse de pavaj.

 “Showroom-ul de pavaje din Stoeneşti – Prahova este o alternativă la reţeaua de distribuitori şi reţele de tip DYI în care clienţii pot găsi doar câteva dintre produsele noastre. Pentru cei care vor să vadă întreaga gamă de produse în toate formele, dimensiunile şi culorile posibile, pentru cei care au nevoie de inspiraţie în realizarea diverselor proiecte de amenajare, dar şi pentru cei care doresc să stea de vorbă cu consultanţii noştri în materie de produse şi montaj, showroom-ul din Stoeneşti este alegerea ideală”, a declarat omul de afaceri Emil Goţa, director general Elis Pavaje, prezent în Topul Forbes 500 Miliardari pe locul 416, cu o avere estimată la nouă milioane de euro.

Familia Goţa din judeţul Alba a pus bazele afacerii Elis Pavaje, producător de dale şi borduri, în 1991. Iniţial a fost un mic business de familie, cu o producţie zilnică de doar 17 metri pătraţi. Compania are în prezent două unităţi de producţie în Petreşti (Alba) şi Stoeneşti (Prahova), care asigură un volum de peste 8.000 de metri pătraţi pe zi. ElisPavaje a înregistrat în anul 2011 o cifra de afaceri de 84,6 milioane de lei (aproximativ 19,9 milioane de euro), în creştere cu 47% faţă de anul anterior. În primele şase luni ale anului 2012, Elis Pavaje a înregistrat o creştere de peste 19% a vânzărilor de pavaje rezidenţiale realizate din beton vibropresat.

Principalele proiecte realizate de companie în 2011 includ Cluj Arena (14.000 de metri pătraţi de pavaj, Elis Pavaje asigurând atât materialele, cât şi montajul întregii suprafeţe),  Stadionul Petrolul Ploieşti şi 19 centre comerciale (cinci hipermarketuri Kaufland şi 14 unităţi Lidl).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii