Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Elis Pavaje, creştere de 20% pe segmentul rezidenţial în primul semestru al acestui an

Compania Elis Pavaje, unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa pavajelor din România, a lansat 15 produse noi care vor fi disponibile în cele mai importante centre de bricolaj şi în reţeaua naţională cu peste 150 distribuitori.
Showroom Petresti

“Prin noile produse, dorim să consolidăm oferta către consumatorii rezidenţiali, pavajele fiind în topul preferinţelor atunci când vine vorba de amenajările exterioare. Creşterea de 20% a segmentului rezidenţial în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, arată că tot mai mulţi români aleg dalele şi pavelele datorită durabilităţii în timp, a rezistenţei la îngheţ-dezgheţ şi a multiplelor posibilităţi creative. Noile produse vin cu preţuri accesibile pentru orice buget, cu modele noi şi o gamă de culori diversificată, pentru a răspunde nevoilor cât mai multor clienţi”, a declarat Emil Goţa, directorul general al Elis Pavaje.

Portofoliul de produse ajunge astfel la un număr de peste 125 de modele disponibile in mai multe variante de dimensiuni si culori.

Potrivit reprezentanţilor companiei, produsele nou lansate sunt disponibile la preţuri începând cu 52 lei/mp (TVA inclus) ceea ce înseamă că bugetul de achiziţie pentru o lucrare medie de aproximativ o sută de metri pătraţi porneşte de la 5.200 lei.

Elis Pavaje este o companie înfiinţată în 1991, în Alba. Compania are, în prezent, două unităţi de producţie care asigură un volum de peste 8.000 metri pătraţi/zi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii