Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Elena Grec – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Elena Grec Avere: 13 milioane de euro Varsta: 60 de ani Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Turism, alimentație publică, imobiliare

Fosta soţie a omului de afaceri Gheorghe Grec, unul din marii acţionari Bere Mureş, care a încasat în 2008 peste 35 de milioane de euro din vânzarea afacerii Bere Mureş către Heineken, este unul dintre cei mai novice investitori în domeniul hotelier din România.

În 2009, ea a achiziţionat pentru 12 milioane de euro unitatea West City Hotel, de la Marius Bejan şi Daniel Dumitraș, proprietarii grupului Coratim. Cei doi au investit în hotel 10 milioane de euro şi l-au vândut la numai câteva luni de la inaugurare. În ultimul an, Elena Grec a reamenajat hotelul de patru stele, care se numeşte acum Fusion şi face parte din cel mai mare lanţ hotelier din lume, Best Western. Hotelul este situat în apropierea complexului comercial Polus Center, la periferia Clujului. Unitatea are 100 de camere (dintre care opt apartamente) dispuse pe cinci etaje şi o suprafaţă totală de 7.000 de metri patrati. Hotelul Fusion are şi trei săli de conferinţe cu o capacitate totală de 500 de locuri şi un restaurant cu 120 de locuri.

Elena Grec mizează pe segmentul de clienţi business. În ce priveşte activitatea viitoare în business, omul de afaceri nu a luat încă o decizie dacă se va asocia cu cineva sau se va retrage. Elena Grec spune că îi este foarte greu să se implice în afaceri la cei 60 de ani pe care îi are. Ea este colecţionară de artă contemporană, în general preferând să cumpere lucrări ale tinerilor artişti. Proprietara Hotelului Fusion este de profesie cadru didactic. Ea a predat timp de 19 ani fizică-chimie şi 18 ani a lucrat în industrie. Elena Grec este pasionată de călătorie şi înot. Mare parte din averea Elenei Grec a fost obţinută în urma divorţului de Gheorghe Grec.

Vezi care era averea Elenei Grec în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii