Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Elena-Gabriela Ruse (20 de ani) se califică în premieră pe tabloul principal al unui turneul de Grand Slam

Jucătoarea de tenis Elena-Gabriela Ruse, aflată pe locul 197 în topul WTA, a reușit performanța de a se califica pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon. Este pentru prima dată când românca intră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.
Elena Gabriela Ruse

UPDATE

Alexandra Dulgheru (126 WTA) s-a calificat pe tabloul principal, învângând-o pe Tamara Zidansek (Slovenia) cu scorul de 5 – 7, 7 – 6, 6 – 0.

(text inițial)

În ultimul tur al calificărilor de la Wimbledon, Elena-Gabriela Ruse, în vârstă de 20 de ani, a învins-o pe Barbara Haas (Austria), locul 215 WTA, cu scorul de 6-0, 7-5.

Pentru această reușită, Elena-Gabriela Ruse și-a asigurat un premiu de 19.500 lire sterline din partea organizatorilor şi 40 de puncte WTA.

Elena-Gabriela Ruse a intrat recent în top WTA, înregistrând până acum câștiguri din circuitul profesionist în valoare de 68.573 de dolari.

Pe tabloul principal de la Wimbledon figurează româncele Simona Halep (principala favorită), Mihaela Buzărnescu (cap de serie numărul 29), Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan și Alexandra Dulgheru (venită din calificări).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii