Cautare
, Contributor

Auto |
|

Elena Claudia Iordache, CEO MHS Trucks&Bus: „Nu ne oprim deloc motoarele“

Cu ocazia inaugurării unui nou service MAN la Oradea, Elena Claudia Iordache, CEO MHS Trucks&Bus, importatorul și distribuitorul mărcilor MAN și Neoplan în România, ne-a vorbit despre strategia de business din pandemie.  
 aboneaza-te
Elena Claudia Iordache - CEO MHS Truck & Bus

Investiția este în valoare de 4 milioane de euro și completează rețeaua națională MHS Truck & Bus Group, ajunsă acum la nouă ateliere.

1. Ce înseamnă această extindere pe care a facut-o MAN vineri, 10 iulie, prin inaugurarea unui sediu aici, la Oradea?

Este un pas important pentru noi și face parte din planul pe care-l avem de a fi cât mai aproape de toți clienții noștri.

2. Care este strategia de business pentru MAN în România, în contextul pandemiei?

Noi suntem curajoși, iar domnul Schimdt este un antreprenor care nu s-a oprit niciodată și-atunci am continuat să lucrăm. Chiar și în perioada pandemiei, colegii mei care sunt foarte inimoși au vrut să vină la muncă, să fie alături de clienții noștri, în special transportatorii care și-au continuat munca și am avut service-urile deschise non-stop. Nu am închis deloc. Au lucrat de acasă doar departamentele care-și permiteu acest lucru: contabilitate, controlling. Încă nu am găsit o soluție ca mecanicul să lucreze de acasă.

3. Care este dezvoltarea MAN în România, în prezent?

Acesta este al nouălea atelier deținut de rețeaua noastră, iar MHS Truck&Bus este distribuitorul exclusiv și reprezentantul mărcii MAN în România.

4. De ce Oradea?

Avem un partener aici, dar vrem să ne adresăm clienților de tranzit și vrem să oferim clienților servicii la nivelul noilor standarde MAN.

5. Ce urmează pentru MAN în continuare?

Vom continua dezvoltarea, dar încă nu anunțăm nimic din proiectele noastre. 

6. Pandemia vă determină să opriți puțin motoarele?

Nu, nu ne oprim deloc motoarele. Atât clienții noștri de transport, cât și cei din construcții, care lucrează foarte mult la infrastructură, au de lucru, au apărut acum niște proiecte importante pe care Guvernul României le-a deschis și trebuie să fim prezenți pentru ei. E adevărat că au fost mai puține intrări în service, dar asta nu ne-a descurajat, nu ne-a făcut să ne oprim. 

7. Ce scădere ați înregistrat din cauza pandemiei?

La nivel de rețea de service am avut o scădere față de bugetul propus de 20%, dar față de anul trecut am avut o creștere.

Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borș. Acesta se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, dintre care 2.800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9.200 mp sunt destinați parcării camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii