Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Eleganţa ţine pasul cu tehnologia

tudor-personal-tailor.jpg
Tudor.Personal Tailor, un boutique de croitorie la comandă destinat în principal bărbaţilor, a lansat o aplicaţie disponibilă în AppStore (poate fi descărcată de utilizatorii iPhone şi iPad), prin care clienţii brandului pot vizualiza detaliile unui produs Made to Measure.

Totodată, aplicaţia pune la dispoziţia acestora catalogul Tudor. Personal Tailor, clienţii putând să îşi programeze întâlniri cu consilierii Tudor. Nu este prima aplicaţie de profil lansată de compania condusă de Marius Dan (alături de ceilalţi doi fondatori), în acest moment existând şi o variantă pentru gadgeturile care au la bază sistemul de operare Android dezvoltat de Google.

Puteţi descărca aplicaţia de aici.

Fondat în 2010, Tudor. Personal Tailor a adus în România un concept britanic de croitorie privată, made to measure (clientul are posibilitatea de a-şi personalize alegerile ţi combina o gamă diversificată de materiale sau accesorii). Gama vestimentară Tudor include produse premium precum costume, cămăşi şi accesorii business, de ceremonie şi casual pentru toate sezoanele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii