Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Elefant.ro: vânzările de board games s-au dublat în 2013 față de anul anterior

board_games.JPG
Jocurile de strategie destinate în principal adolescenţilor şi adulţilor, cunoscute sub numele de board games, au câştigat tot mai mult teren în casele românilor.

În 2013, peste trei mii de astfel de jocuri au fost vândute, potrivit elefant.ro, Coloniştii din Catan fiind cel mai bine vândut joc pe întregul an.

“Când am intrat în piața de retail de jocuri către finalul anului 2012, nu ne așteptam la un asemenea asalt. Practic, acum nu trece o lună în care să nu vindem câteva sute de exemplare din categoria jocurilor de strategie pentru adulți, iar tendința este de creștere. Dacă în urmă cu 20-30 de ani românii se reuneau acasă pentru jocuri de cărți, table sau șah, acum preferă să joace Catan, spre exemplu, nu doar acasă, cât și în excursii sau alte deplasări, atât în week-end cât și seara, în timpul săptămânii”, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

În topul vânzărilor de Board Games pe elefant.ro, după Coloniștii din Catan, pe locul al doilea se clasează tradiționalul joc de Rummy, iar multe dintre locurile până la finalul topului sunt ocupate de diverse extensii ale jocului Catan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii