Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Elefant.ro și-a îmbogățit portofoliul cu peste 100.000 de titluri de carte străină

Peste 100.000 de titluri de carte străină au intrat recent în portofoliul elefant.ro, completând catalogul format din mai mult de 70.000 de volume în limba română.
 aboneaza-te

Pasionații de lectură care doresc să citească un volum în limba în care a fost scris, dar și cei care doresc să își îmbunătățească unele cunoștințe în diferite domenii de specialitate, vor intra mai ușor în posesia cărților dorite, dar și la un cost mai accesibil.

Dan Vidrașcu (foto), CEO al elefant.ro: „Dacă până acum, majoritatea celor care aveau nevoie de aceste cărți alegeau să le comande din afara țării, acum vor avea acces la ele mult mai rapid, dar și la prețuri sensibil mai mici decât în orice altă librărie internațională (Amazon, Book Depository)“.

Cele mai noi bestsellers în limba engleză, de la toate marile edituri ale lumii vor putea fi achiziționate de pe elefant.ro, dar și unele dintre cele mai populare titluri la nivel global precum colecția “Game of Thrones”, scrisă de George R.R. Martin, “The Subtle Art of Not Giving A F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life”, volum scris de Mark Manson, colecția “Outlander” a autoarei Diana Gabaldon sau “The Stand” al lui Stephen King.

Livrarea poate să se realizeze la orice pick-up-point elefant.ro din proximitate, în prezent rețeaua națională înglobând peste 35 de astfel de spații.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, cu peste 1.500.000 de clienți.

CITEȘTE: VREAU TWIN PEAKS!

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii