Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Elefant.ro a obținut în 2018 venituri din vânzări de peste 135 de milioane lei și estimează pentru acest an creșteri de 20%

Retail-ul online elefant.ro a înregistrat în 2018 o creștere a vânzărilor cu 4,4 milioane de lei, de la 131 milioane lei la 135,4 milioane lei, conform comunicatului de presă al companiei. În 2019, estimările firmei indică o creștere a veniturilor cu 20% față de anul anterior.
elefantro

În 2018 ne-am concentrat pe investiții în tehnologie, acestea ridicându-se la 11 milioane lei, și pe consolidarea operațiunilor. Vrem să funcționăm impecabil, la cele mai înalte standarde tehnologice. Totodată, financiar ne dorim să ajungem cât mai repede la break-even. Conform obiectivelor prezente, elefant.ro țintește profitabilitatea în 2021. Rezultatele obținute confirmă parcursul corect pe care elefant.ro îl are acum”, declară Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

Elefant.ro a avut capacitatea de a atrage finanțare din diferite surse. Astfel, în afara contribuțiilor propriilor acționari și a angajării de credite bancare, elefant.ro a lansat, în a doua parte a anului trecut, în premieră pentru industria eCommerce din România, o emisiune de obligațiuni.

În 2019, compania se va concentra pe experiența cumpărătorilor. Pe lângă experiența de navigare pe site, pe o platformă în continuă dezvoltare, elefant.ro intenționează ca în anul curent să le ofere clienților săi mai multe opțiuni de puncte de livrare, inclusiv prin pachetomate. În prezent, mai mult de jumătate dintre comenzile plasate pe elefant.ro sunt ridicate din propria rețea de pick-up-points.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii