Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Elefant.ro, o nouă campanie de reduceri

Card_bani.jpg
Clienţii site-ului de reduceri elefant.ro vor putea beneficia de o nouă campanie de reduceri pentru produsele dorite, potrivit reprezentanţilor companiei.

elefant.ro reia campania de succes Happy Wishlist prin care oferă din nou celor peste 250.000 de clienți fideli posibilitatea de a-și cumpăra produsele dorite cu prețuri mult reduse. Doar astăzi, toți clienții pot adăuga în wishlist produsele preferate din categoriile carte, eBooks, jucării și fashion, iar începând cu ora 24, timp de 48 de ore prețurile din Happy Wishlist vor fi reduse cu peste 30%. Clienții vor avea posibilitatea de a-și adăuga în coșul de cumpărături orice produs personalizat din Happy Wishlist. Campania se va termina în data de 1 noiembrie ora 23:59.

“Prima etapă a campaniei, derulată la jumătatea lunii octobrie ne-a demonstrat că putem crea pentru clienții elefant.ro un Black Friday în orice perioadă a anului. Suntem foarte mulțumiți că am reușit să le oferim fanilor elefant.ro o experiență atât de plăcută și le promitem multe alte astfel de surprize și pe viitor”, spune Ana-Rita Da’Ros, director eCommerce la elefant.ro.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are în ofertă, în prezent, peste 100.000 de produse  din 8 categorii diferite: cărți, film, muzică, eBooks, eReadere, jucării, asigurări RCA și fashion.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii