FacebookTwitterLinkedIn

La ceremonia de deschidere oficială a şedinţei de tranzacţionare a obligaţiunilor emise de elefant.ro., Lucian Anghel, preşedintele BVB, a spus: “Faptul că elefant.ro e primul retailer online care emite obligaţiuni îl face, cred, un deschizător de drumuri pentru alte companii, care probabil vor folosi acest instrument facil oferit de piaţa de capital, emisiunea de obligaţiuni. Intermedierea financiară în România nu se rezumă doar la emiterea de acţiuni, ci vorbim şi de emisiunea de obligaţiuni. (…) Opinia mea este că 2019 va fi cel mai bun an din ultimul deceniu în ceea ce priveşte numărul de emisiuni de obligaţiuni listate la Bursa de Valori Bucureşti. Cred că va fi un an mai intens decât am avut până acum” – conform Agerpres.

Valoarea emisiunii este de aproximativ 7,65 milioane lei, reprezentând 76.514 obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 lei fiecare.

„Scadenţa este de 3 ani de la data emisiunii, aceasta fiind 26 septembrie 2018, iar scadenţa finală este 27 septembrie 2021. Rata cuponului este fixă, 9%, plătibilă semestrial, iar rambursarea anticipată nu este posibilă”, a precizat Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al brokerului Tradeville.

Compania Elefant a fost înfiinţată în 2010 de către Fribourg Capital, ulterior alte două fonduri de investiţii alăturându-se prin majorare de capital – 3TS Capital Partners (în 2014) şi Axxess Capital (în 2016).

La început, elefant.ro s-a concentrat pe o singură categorie de produs – cartea, dar în următorii ani a trecut la diversificarea ofertei (parfumuri, cosmetice, jucării).

PUBLICITATEA ÎN PRESA TIPĂRITĂ – ANUL 2018

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE – IANUARIE 2019

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2019