Cautare
, Contributor

Tech |
|

Elefant estimează comenzi duble de Black Friday 2016 față de anul trecut

Ca majoritatea retailerilor din online, și Elefant dă startul cumpărăturilor de Black Friday la miezul nopții de 17 spre 18 noiembrie 2016, având reduceri de până la 80% pe tot parcursul zilei de vineri, 18 noiembrie 2016. În acest an, elefant.ro speră la de două ori mai multe comenzi față de cele de la evenimentul de anul trecut.
 aboneaza-te
Elefant_Chisinau_exterior7

„Ne așteptăm la o dublare a numărului de comenzi față de 2015 și facem totodată o promisiune cumpărătorilor noștri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca rețeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga țară”, a declarat Dan Vidrașcu, CEO-ul Elefant, într-un comunicat de presă.

Astfel, prin intermediul site-ului, cumpărătorii vor putea achiziționa cu discount semnificativ parfumuri, produse cosmetice, cărți, jucării, ceasuri de mână, încălțăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Citește și: eMAG vinde „lumină” în Vinerea Neagră – 1.000 de abonamente la E.ON cu șase luni gratuite

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 600.000 de clienți o gamă existinsă de produse. Fondat în 2010, Elefant s-a extins recent și în afara țării, deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md. Anul trecut, compania a raportat afaceri de 78 de milioane de lei și avea 145 de angajați.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii