Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Tech |
|

Electronic Arts preia Playdemic de la Warner Bros. Games și AT&T pentru 1,4 miliarde de dolari

Electronic Arts și WarnerMedia au anunțat tranzacția de achiziție a studioului de dezvoltare jocuri pentru terminale mobile, Playdemic Ltd pentru 1,4 miliarde de dolari, cu plata în numerar.
Electronic Arts

Achiziția Playdemic face parte din strategia EA de creștere în zona mobile, bazată în principal pe livrarea de noi experiențe pentru rețeaua globală EA de aproximativ jumătate de miliard de utilizatori. Playdemic reprezintă o completare importantă a motorului de creștere EA în zona de jocuri pentru terminale mobile. Această achiziție va contribui la dezvoltarea portofoliului mobile al EA, care include peste 15 servicii live pentru genuri de jocuri din ce în ce mai populare, precum lifestyle, casual, sports și mid-core.

„Reprezintă următorul pas al strategiei noastre de a extinde portofoliul de jocuri inspirate de sport și de a accelera creșterea în zona de terminale mobile, pentru a ajunge la mai mulți jucători din întreaga lume cu mai multe jocuri și conținut cât mai ofertant”, a menționat Andrew Wilson, CEO Electronic Arts.

Playdemic este o companie de jocuri pentru terminale mobile înființată în 2010, cunoscută pentru popularul joc Golf Clash.

Prețul tranzacției este supus unor condiții uzuale și va fi achitat numerar la ora închiderii, fiind reținut de AT&T.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii