Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Electrolux a achiziționat producătorul de hote „Best”, o afacere de 42 mil. euro

Grupul Electrolux a achiziționat producătorul european de hote de bucătărie Best, tranzacția permițând companiei să-și dezvolte o gamă completă de soluții culinare integrate și să își continue obiectivele de creștere pe termen lung, în regiune.  
 aboneaza-te
electrolux

Compania Best a avut în 2016 vânzări nete de 42 de milioane de Euro (echivalentul a aproximativ 400 de milioane de coroane suedeze) și 450 de angajați, în principal în unitățile de producție din Cerreto d’Esi (centrul Italiei) și în Zabraze (Sudul Poloniei). Compania face parte din grupul Broan-Nu Tone, un producător și distribuitor nord-american de produse rezidențiale de ventilație.

„Achiziția companiei Best este un demers strategic perfect pentru a consolida potențialul Electrolux de proiectare, cercetare, dezvoltare și producție de hote de bucătărie, un aspect de business esențial, ce ne determină să oferim consumatorilor experiențe culinare remarcabile”, a  declarat Dan Arler, Head of Electrolux Major Appliances Europe, Middle East & Africa.

Citește și: Celebrul fast-food cu mâncare mexicană, Taco Bell, își pregătește intrarea în România. Prima oprire este la mall Băneasa

Grupul Broan-Nu Tone va continua să proiecteze, să producă și să comercializeze brand-ul Best de produse de ventilație pentru bucătărie în nordul Americii. Achiziția se află sub rezerva aprobării de către autoritățile de reglementare internaționale, iar finalizarea acesteia este așteptată în cel de-al treilea trimestru al anului 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii