Cautare
, Staff

Macroeconomie |
|

Electrogrup Infrastructure și-a crescut cu 38% profitul operațional consolidat, până la 22,57 milioane de euro

Holdingul integrat Electrogrup Infrastructure (E-INFRA) a obținut un profit operațional consolidat 22,57 milioane de euro, în creștere cu 38%, conform auditului IFRS.
www.sox2.ro

Acesta s-a datorat unei majorări cu 39% a cifrei de afaceri consolidată, fața de anul precedent, până la 107,5 milioane de euro.

Viitorul va aduce tot mai multă tehnologie în viața noastră. Companiile care aplică sau dezvoltă tehnologie vor fi câștigătorii piețelor. Infrastructura este suportul pe care funcționează și se dezvoltă tehnologia. Ele lucrează împreună și satisfac cerințele oamenilor. Grupul nostru de companii construiește și investește în infrastructură modernă în mai multe industrii și în diverse forme de colaborare și parteneriate”, declară Teofil Mureșan, fondatorul și președintele Consiliului de Administrație al E-INFRA.

Acest holding cuprinde cinci companii: Electrogrup, Direct One, Netcity Telecom, Nova Power & Gas și WESEE.

Activitatea principală a grupului este în domeniul infrastructurii. Companiile activează în cele două principale verticale de business: deținerea și exploatarea de infrastructură diversă și construcția de infrastructură pentru alți operatori sau investitori.

Crearea holdingului E-INFRA la sfârșitul anului 2017 urmărește atât valorificarea oportunităților generate de nevoia de infrastructură modernă în aproape orice domeniu, dar și funcționarea ca un grup integrat, optimizat, competitiv, într-o platformă multi-industrie solidă”, au mai anunțat reprezentanții holdingului.

Electrogrup Infrastructure își propune să atragă finanțare pentru creștere organică în domeniile în care activează, precum și pentru continuarea proceselor de achiziții și fuziuni în Romania și în alte țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii