Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Energie |
|

Electrocentrale București are un nou administrator special

Electrocentrale București (ELCEN), principalul producător de energie termică pentru sistemul centralizat de încălzire al Capitalei, a numit un nou administrator special, după ce Claudiu Crețu, cel care ocupa funcția, a fost desemnat director general al Termoenergetica.  
energie 5341

Electrocentrale București, controlată de Ministerul Energiei, l-a numit pe Adrian Tudora în poziția de administrator special.

Începând cu data de 01.07.2021, domnul Adrian Tudora continuă munca în echipa ELCEN de pe o poziție nouă, aceea de administrator special. Din această poziție, Adrian Tudora va avea ca prioritate îndeplinirea viziunii actuale a companiei: de a se dezvolta în cadrul unui sistem centralizat de încălzire integrat, eficient și performant, capabil să asigure un serviciu public de calitate în care oamenii să aibă încredere și care să confere siguranță energetică, competitivitate și sustenabilitate pe termen lung“, a transmis compania.

Decizia vine după ce Claudiu Crețu, cel care deținea funcția, a fost numit director general al Termoenergetica, urmașa RADET, operatorul sistemului de transport și distribuție a agentului termic al municipalității bucureștene

Adrian Tudora este absolvent al Facultății de Energetică a Universității Politehnice din București. Cariera sa a început și conturat în cadrul ELCEN, timp de 33 de ani, debutând în 1988 că electrician la CET Grozăvești și ajungând până pe poziția de director al Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte a companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii