Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Electroargeș SA a primit un ajutor de stat pentru extinderea capacităţii de producţie de componente electrocasnice

Producătorul de electrocasnice Electroargeş a primit un ajutor de stat pentru un proiect de investiții. Care este valoarea maximă?
 aboneaza-te
bani romanesti BNR

Ministerul Finanțelor Publice prin Direcția Generală Ajutor de Stat a acordat Electroargeș un ajutor de stat în valoare maximă de 27,7 milioane de lei pentru proiectul „Extinderea capacității de producție de componente electrocasnice în Curtea de Argeș”.

Ministerul Finanţelor Publice prin Direcţia Generală Ajutor de Stat a acordat Electroargeş SA un ajutor de stat pentru Proiectul de investiţii , aferent perioadei 2020-2022. Valoarea maximă a ajutorului de stat aprobat pentru Electroargeş SA este de 27.741.425 lei, asociat unor cheltuieli eligibile de 55.482.850 lei”, potrivit unui raport la Bursă.

Electroarges a fost înființată în anul 1971, iar activitatea societății constă în producția de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodăresc, aparate profesionale pentru dotări hoteliere și industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule și truse de scule, vibratoare pentru compactat beton și echipamente auto.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii